| Simone Mahler

Тъй като всяка жена е уникална, Simone MAHLER разработиха персонализиран подход към красотата. Пълна, индивидуална програма, базирана на професионална диагноза, която използва както терапии, така и продукти и гарантира ефективни и дълготрайни резултати.


Историята на Simone Mahler                                       

 

 

Simone Mаhler е преди всичко историята на една жена, вдъхновена от красотата. Омъжва се за инженер-химик и първоначално се интересува повече от медицина, но в крайна сметка се съсредоточава върху красотата, която по това време е много по-достъпна за жените.

 

През 1939 г. открива първия си салон в собствения си апартамент.

 

През 1947 г. създава своя собствена козметика и отваря първия козметичен салон в Бордо, който съществува и до днес.

 

През 1950 г. открива още един салон в центъра на Бордо, който е последван от още два в Тулуза и Байон.

 

Производството на козметични продукти достига промишлено ниво, а в края на 60-те години на миналия век създава и първата франчайз мрежа от салони за красота.

 

Истински пионер на съвременната естетическа красота, от самото начало е поддържала оригинален и персонализиран подход към красотата, който освен всичко друго е бил и рецепта за красота. Разработвала и предлагала изключителни методи, продукти и процедури, комбиниращи високи технологии със сетивно удовлетворение, с цел да даде на всяка жена точно това, което търси. Този подход скоро станал подписът на марката.

 

През 2001 г. компанията се присъединява към групата Sothys International, водеща професионална козметика.

 

През 2016 г. компанията Simone Mahler възобновява своята независимост и вече не е част от Sothys International Group. Марката Simone MAHLER все още носи името на своя основател: изключителна жена с неоспорима страст към красотата.

 


 
 

   

 

Нашите ценности

 

   Нашият професионален опит в селективната професионална козметика се изразява чрез перфектната комбинация от 3 елемента:
   • ефективността на продуктите и терапиите: видими резултати
   • безопасност при употреба: дерматологично тествани продукти за чувствителност на кожата
   • козметично удовлетворение: аромат, качество на текстурата

 

 Нашите основополагащи принципи:

 

 

• персонализирана кожна диагностика чрез патентования апарат ACTIVIEW TM 3 

 

• специфични терапии за лице и тяло, разработени от процедурите, тествани в нашите пилотни клиники, които отговарят на изискванията на Simone MAHLER.

 

• изключителни продукти, разработени в нашата лаборатория за научноизследователска и развойна дейност благодарение на най-напредналите научни изследвания.

 

• използване на активни съставки, избрани за резултатите, които дават, доказани или върху тъканна култура, или in vivo при оптимална концентрация.

 

• иновативно оборудване с патентовани специфични технологии ултразвук, LUMINOLOGY®, радиочестота от изключителна важност за още по-добри резултати.

 

"След няколкомесечно проучване ние избрахме за наш дистрибутор за България компанията Лидера Груп, заради водещата им позиция на българския козметичен пазар и строгите изисквания, които имат по отношение подбора на салони, на които да предложат нашите продукти, както и експертите им, гарантиращи обучение на високо ниво и грижа към всеки клиент."

Simone Mahler, Paris

 

 

Клиентите за марката

Красимира Янева | Клиент

Крио био вулкан е една възхитителна антицелулитна, отслабваща и ...

Мария Делева | Клиент

Дава бързи резултати и ...

http://lidera.smiah.net/

Количката е празна