| Dr. Derm

Технологично ориентирана хипоалергенна козметика. Първият бранд с технология „Козметичен дрон“  за комплексно действие и многостранен ефект от продуктите.


DR. DERM PROFESSIONAL е технологично ориентирана биохимична марка. Главните ни цели са постигане на резултат, безопасност,  натурален произход на съставките в съчетание с технологиите, комплексно действие и многостранен ефект от продуктите. Използват се най-новите методи в конструирането на капсулирани пептиди, high-tech транспортна система за пренос на активни съставки, платформа „козметичен дрон“ за насоченоto им селективно транспортиране към проблемните клетки.

 

                         

 

Лабораториите на Др. Дерм, съвместно с най-добрите центрове за естетична медицина, разработиха хипоалергична, високоефективна козметика, със сертификати за хипоалергичност и клинични изследвания, с натурален произход на съставките, предназначена да посрещне всички изисквания на жените, които желаят персонална грижа за своята красота.

 

                         

 

Всеки продукт е резултат от работата на специализиран екип от козметолози, дерматолози и химици, използващи най-съвременните технологични разрaботки на световните лаборатории в областта на активните съставки, усъвършенстване на опаковките и маркетинг проучвания. В резултат, новата марка Др. Дерм, отговаря на изискванията на всяка жена, която се стреми към последните тенденции на Бюти индустрията : еко-сертифицирани съставки + иновация + резултат + хипоалергичност.

 

 

Основни линии продукти


Линия Баланс и матиране

 

Продуктите с лека текстура оil-free за комфортно балансиране на проблемната, мазна и комбинирана кожа. Гарантират контрол на излишното производство на себум и матиране на лъщенето при мазните кожи. Почистват порите и намаляват размера им, успокояват и подобряват състоянието при акне.

 

Линия Дълбока хидратация

 

Биоактивен комплекс от продукти с различни механизми за хидратиране на всички кожни нива, с незабавна + дълготрайна хидратация. Подходящи за превенция от дехидратиране за всеки тип кожа и възраст, подходящи и за витализиране и възстановяване и най-сухите кожи. Подобряват структирата и плътността на кожата и видимо намаляват финит линии, причинени от дехидратация.

 

Линия V-shape Лифтинг и анти-ейдж

 

Стягащи анти-ейдж продукти за лифтинг и възстановяване младежкия вид на кожата. Съдържат мощен регенериращ, анти-оксидантен и защитен комплекс за трансформация на девитализирана и отпусната кожа, като възстановяват V-контура на лицето и видимо намаляват бръчките.

 

Линия Чувствителна кожа

 

Комплекс за чувствителна и стресирана кожа със специално внимание към възстановяване на собствените й защитни механизми. Намалява зачервяванията, успокоява и предвазва от раздразненията от слънчевата светлина.

 

 

Клиентите за марката

Веселина Добрева | Клиент

Обичам козметиката на DR.DERM. Тя ми дава сигурност ...

http://lidera.smiah.net/

Количката е празна