| Decléor

Луксозен клас професионална ароматерапевтична и холистична козметика


Световно призната марка за професионална грижа в над 70 страни и над 10 000 салона на 5 континента.

 

Повече от 45 години, DECLÉOR се налага със своя визионерски подход към красотата, като надежден експерт и новатор в ароматерапевтичната грижа за кожата.

 

 

 

Съчетавайки най-чистите и най-мощните активни съставки от природата, DECLÉOR подбира научно и майсторски блиндира премиум етерични масла, за да осигури необходимото за всяка нужда на кожата с насочени и доказани решения в грижа за кожата. DECLÉOR e единствения премиум бранд в грижа за кожата, създаден от етерични масла. В повече от 95% от формулите на продуктите са използвани ЕТЕРИЧНИ МАСЛА / 150 молекули само в една капка/, които проникват дълбоко, бързо и по-добре в кожата за видим резултат и дълтготраен ефект върху качеството на кожата и живота. Етеричните масла са най-мощния, мулти функционален антидот с хидратиращо, антибактериално, против зачервяване, антиоксидантно, оздравяващо, дрениращо и регенериращо действие. Стимулират и енергизират клетките.

 

 

 

Разбирането, че красотата и благосъстоянието са неразривно свързани, DECLÉOR предлага уникален сензорен опит, който видимо подобрява естественото здраве и сиянието на кожата. В сътрудничество с най-добрите световни професионалисти в областта на красотата и Спа терапиите, DECLÉOR предлага специализирани продукти и ексклузивни масажни техники и процедури, за да осигури най-доброто в професионалната грижа за кожата.

 

 

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ НАЙ-ЧИСТОТО ЗА ДА ОТГОВОРИ НА ОЧАКВАНИЯТА НА ЧУВСТВИТЕЛНАТА КОЖА

 

 

СЕРТИФИКАЦИЯ

  • ВСЯКА ГОДИНА КОНТРОЛ 
  • ОТ СЪСТАВКИТЕ ДО РАФТА
  • СЪСТАВКИ ОТ ОРГАНИЧНО ЗЕМЕДЕЛИЕ,
  • ПРОДУКЦИЯ БЕЗ СИНТЕТИЧНИ ХИМИКАЛИ, БЕЗ ГМО, ОТГОВОРНОСТ КЪМ ЖИВИТЕ СЪЩЕСТВА И ОКОЛНАТА СРЕДА.
  • 20% ОТ СЪСТАВКИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ОТ ОРГАНИЧНО ЗЕМЕДЕЛИЕ ЗА ДА ПОЛУЧИ  КОЗМЕТИЧЕН ОРГАНИК СЕРТИФИКАТ.

 

DECLÉOR и звездите 

 

               

 

 

Клиентите за марката

Юлита Кирилова | Клиент

Работя с Decleor над 10 години ...

http://lidera.smiah.net/

Количката е празна