| LCbio

Френски класически базисни и органични био продукти и терапии.


 

       Julien RAMOND        

 

За близо 40 години нашата фирма, благодарение на инженерите, R & D екипа и лабораториите, както и специалното промишлено оборудване, работи всеки ден, за да се подобри ефективността на козметичните     продукти за професионалистите и за клиентите. Ние проучваме нови молекули, нови растителни екстракти, но   също така и позабравени активни съставки. Ние ефективно комбинираме подбраните активни съставки за   оптимални резултати, близки до очакванията на взискателната ни клиентела, отчитайки ефективността и   удоволствието, за да отложим използването на инвазивни процедури за лице, бюст или тяло. Нашата козметика е безопасна, направена в нашите собствени съоръжения, благодарение на истинско ноу-хау.  Продуктите са комбинирани в професионални методики, създадени от нашите експерти. Нашата фабрика е сертифицирана от Ecocert, за да ни даде възможност да произвеждаме най-екологично чисти продукти. Качеството на нашата марка е признато в над 30 държави, а нашата мисия е да ви осигурим авангардна козметика, с респект към жените, мъжете и природата.

 

 

 

ОТДЕЛ КАЧЕСТВЕН КОНТРОЛ:

 

Всички наши продукти са произведени чрез използването на най-добри- те производствени практики. Тяхното качество е признато от клиентите и сертифицирано от френски и европейски независими агенции.

 

ECOCERT СЕРТИФИКАЦИЯ И COSMEBIO:

 

За да се отиде по-далеч по отношение на природата, нашата фабрика е получила сертификация Ecocert чрез строги процедури за привеждане в съответствие, за да се сведе до минимум въздействието върху околната среда. Стандартът ECOCERT се прилага за всички наши продукти, органични или не.

 

 

COSMEBIO:

 

Био козметика, сертифицирани от Cosmebio, която гарантира, че най-малко 95% от съставките са от естествен произход и най-малко 95% от растителните съставки са от биологично земеделие.

 

 

ПРОДУКТИ, ПРОИЗВЕДЕНИ ВЪВ ФРАНЦИЯ:

 

Всички козметични продукти са произведени в нашата фабрика в Castelsarrasin със съставки, избрани заради тяхното качество.

 

ЕФЕКТИВНОСТ:

 

Отчитаме нуждите на всяка кожа благодарение на доказаната ефективност на готовите продукти чрез клинични проучвания, тестове за ефикасност и тестове за удовлетвореност, проведени с панел от потребители.

 

                                                  

 

 

Желанието на LCBIO да откликне на нарастващото търсене на органична козметика от професионалните козметици води до създаването през 2011 г. на БИО-линията продукти и терапии. Благодарение на дългогодишния опит на лабораториите на LCBIO и сертифицирането от ECOCERT се разработват формули, адаптирани към практиката на козметиците и отговарящи на търсенето на техните клиенти. LCBIO е марка био-симбиоза от срещата на науката и природата. Продуктите се стремят да отговорят на потребностите на всеки тип кожа. В основата на всеки био продукт е идеята за дъбоко хидратиране и анти-ейдж превенция.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Клиентите за марката

Венета Йовева | Клиент

За мен Йонитерми е най-ефективната процедура за ...

http://lidera.smiah.net/

Количката е празна